Kontakt os

Altinget Monitor

Ny Kongensgade 10
1472 København K
Danmark

E: Support@altingetmonitor.dk
T: +45 92 82 02 40

Holdet bag Monitor

  • Iza Havelund Krøyer

    Iza har gennem en årrække arbejdet med flere hjørner af interessevaretagelse i EU-regi, medieverdenen samt Public Affairs-branchen og er uddannet cand.public fra Syddansk Universitet. Iza er direktør for Altinget Monitor.

  • Mads Rørvig

    Spændingsfeltet mellem politik og interessevaretagelse er Mads’ spidskompetence. Mads har været med til at designe Altinget Monitor, så det bedst muligt imødekommer kravene til moderne interessevaretagelse. Til dagligt arbejder Mads som direktør for De Danske Bilimportører, der er brancheorganisation for bilimportører i Danmark. Derudover har han tidligere været medlem af Folketinget gennem knap seks år – bl.a. som formand for skatteudvalget.

  • Christian Peytz

    Med Christian er der styr på teknikken! Sammen med over 100 digitale specialister, har han de sidste 15 år drevet it-udviklingshuset Peytz & Co, der i dag er spredt ud over fire lande. Et dedikeret digitalt team fra Petyz & Co. har udviklet Altinget Monitor, og står også for den løbende udvikling af nye overvågnings- og analysefunktioner.

Altinget Monitor hjælper en lang række virksomheder med det politiske overblik